La 11.8
EURAJOKITALKOOT
Päivän aikana siivotaan Kauttuan koskialueen jokipohjaa romusta ja roskasta tulevia kunnostuksia silmällä pitäen. Kahluuhousut ja -kengät jalkaan, talikko tai muu vastaava työkalu mukaan ja jokea kohti.
Paikka: Eurajoki, Kauttuan kosket

Pe-Su 17.8 – 19.8
KYMIJOKI
Lohen kalastusreissu Kymille. Majoitus varattuna 10:lle hengelle. Reissulle kertyy hintaa majoitus ja lupa mukaan lukien 88 €/henkilö. Ilmoittautumiset seuran sähköpostiin.
Paikka: Kymijoki.

La-Su 1.-2.9
PIKE FEST SIERAVUORI
Syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna järjestetään Sieravuoressa historian kolmas Pike Fest -tapahtuma, joka on nimensä perusteellakin keskittynyt hauen kalastukseen. Seuramme on mukana näillä messuilla ja järjestämme yhdessä Suomen Haukiseura ry:n kanssa perhonheittokilpailun. Palkinnot ovat muuten maukkaat.

La 8.9
EURAJOKITALKOOT
Eurajoen Kauttuan koskea kunnostetaan kalojen kutua varten. Jokeen siirretään useampi kuutio kutukokoista uutta soraa/kiveä.
Paikka: Eurajoki, Kauttuan kosket

To 20.9 klo 18-20
CONCRETE REASONS
Katsotaan Suomessa tehty elokuva Suomen uhanalaisista ja sukupuuttoon kuolleista vaelluskalakannoista ja niiden kaltoinkohdelluista elin- ja lisääntymisalueista.
Paikka: PJG-tilat, Eura.

La 6.10 klo 13-18
HAUEN PERHOKALASTUS MERELLÄ & PIKE SKINZ
Maskun haukiguru Kimmo Keskitalo tulee pitämään esitelmän hauen perhokalastuksesta ja sidotuttamaan myös tehokkaita haukiperhoja kovassa huudossa olevasta Pike Skinz -materiaalista. Päivän aikana pohjustetaan myös myöhempänä tulevaa seuran Särkisalon hauenkalastusviikonloppua.
Paikka: Uotilan sininen koulu, Rauma.

Pe-Su 19-21.10
HAUKIREISSU SÄRKISALO
Hauenkalastusviikonloppu Särkisalossa. Majoitus varattu kahdeksalle lähtijälle. Viikonlopun hinta majoituksen ja opastuksen kanssa n. 90€/hlö. Ilmoittautumiset seuran sähköpostiin ja sitä kautta tarkempi info viikonlopusta.
Paikka: Särkisalo.

To 25.10 klo 18-20
SÄÄNTÖMÄÄRÄINEN SYYSKOKOUS
Syyskokous Kiperin kerhotiloissa. Kokouksen jälkeen rantasauna on lämmin.
Paikka: Kerhotilat, Kiperi.

To 8.11 klo 18-20
MERITAIMENPERHOJA
Sidotaan tulevalle Yyterin reissulle ottavimmat meritaimenperhot.
Paikka: Kerhotilat, Kiukainen

La 17.11
MERITAIMENREISSU YYTERIIN
Lähdetään koittamaan meritaimenta päiväreissuna Yyterin suunnalle.
Paikka: Yyteri.

La 1.12
PIKKUJOULUT ja PALKINTOJEN JAKO
Pistetään vuosi pakettiin pikkujouluisten ruokien ja juomien merkeissä. Jaetaan myös vuoden aikana ansioituneille jäsenille palkinnot.
Paikka: Ilmoitetaan myöhemmin.

Seuraohjelma ja kalastusreissut toteutetaan tiiviissä yhteistyössä Raumanseudun Perhokalastajat ry:n kanssa. Seurojemme kalareissut ja kerhoillat ovatkin kummankin seuran jäsenten käytettävissä.

Yhteistyökumppanit